Sectors

De la mateixa manera que cada teixit requereix d’una cura específica, cada sector també. Des d’unes oficines fins a un centre sanitari, des del sector tèxtil fins al pelleter: Un procés per a cada sector i un sector per a cada procés. Coneixem els sectors amb els quals treballem com el palmell de la mà, la qual cosa ens dota d’una gran capacitat d’adaptació.

Restauració

Bugada especialitzada en rentar restes d’aliments, parant molta atenció en eliminar els factors al·lèrgens impregnats en els teixits.

Renting

A MCLEAN treballem amb rènting de roba exclusiu i personalitzat per cada un dels nostres clients, adaptant-nos a qualsevol necessitat i circumstància.
Tovalloles de Ris Americà mínim 500 gr.
Estovalles de lli o “policotó”.
Roba de llit 80% cotó, 20% polièster, 250 fils o 100% cotó, segons la necessitat treballem qualitats establertes pels nostres clients.

Hostaleria

A part de proporcionar rènting també treballem amb roba pròpia d’hotel, gràcies al nostre sistema de traçabilitat assegurem el control diari de la roba pròpia.
Bugada en la qual es prioritza la frescor i la blancor dels teixits, supressió de microorganismes a la roba de llit, de bany, de restaurants, etc.