Filosofía

Equip

El pilar de la nostra empresa. Som un equip multidisciplinari en contínua formació, cerca de noves tendències i desenvolupament d’idees.

Tecnologia

A Mclean apostem pel desenvolupament tecnològic com a factor diferencial de tots i cadascun dels nostres serveis.

Experiència

Formem part d’un grup empresarial amb més de 30 anys d’experiència solucionant necessitats dels nostres clients.

Adaptabilitat

Clients diferents, necessitats diferents. Ens sentem a escoltar per oferir-te la solució que millor s’adapti a les teves necessitats.

Passió

Ens apassiona la nostra feina, cosa que ens fa donar el millor de nosaltres cada dia i ens empeny a seguir millorant.

Ubicada a Sils, Girona, a 45 minuts de Barcelona, 15 minuts de Girona i 1 hora i 45 minuts de Tarragona. Des d’on donem servei amb logística de 24 hores.

La nostra planta de 2500 metres està dedicada al 100% al sector de l’hostaleria, garantint el millor servei.

Tenim una planta d’última generació, que compta amb les tecnologies més noves del sector per contribuir a reduir l’impacte mediambiental i oferir una producció més eficient i de major qualitat.

Qui som?

MCLEAN és una bugaderia industrial d’alta qualitat que forma part d’un grup empresarial: Unidad Química, la nostra empresa matriu amb 30 anys d’experiència en bugaderia i fabricant de productes el qual ens permet oferir una qualitat molt més òptima que la del sector.

Història

6 anys d’història i creant experiències
El nostre viatge comença el juliol del 2016, fruit d’un projecte de final de carrera i acompanyat d’Unitat Química, una empresa amb més de 30 anys d’experiència en la comercialització de productes de neteja. Així és com sorgeix Mclean, de la necessitat de satisfer l’excel·lència en el servei i l’atenció personalitzada de cada client. Ens esforcem cada dia per formar part de la família dels nostres clients i poder créixer de forma conjunta.

mclean
unidad quimica
mfs
its

C/ Primer de Maig, 5C · 17410 Sils, Girona

Tel. 972 090 156 (Oficina) - 611 155 455 (Planta)